Please use this identifier to cite or link to this item: http://vpet.vtc.edu.hk/dspace/handle/999/794
Title: 职业学校文化与企业文化无间融合的实践: 以香港职业训练局为例
Authors: 郭华生
Issue Date: 2013
Journal: 职业技术教育
Abstract: 香港职业训练局是香港职业教育的主体。香港职业训练局从诞生之日起,就与业界一直积极推进学校文化与企业文化的无间融合,在精神文化、物质文化和制度文化建设层面上融入企业文化核心因子,吸收企业文化基本元素及凸显企业文化的职业化。正是源于职业训练局与业界水乳交融的紧密联系和无间合作,形成了香港成功而又独特的职业教育文化积淀。
Keywords: 职业教育
香港;职业训练局
学校文化
企业文化
融合
Type: Article
Appears in Collections:Others

Show full item record

Page view(s)

55
checked on Apr 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.