Please use this identifier to cite or link to this item: http://vpet.vtc.edu.hk/dspace/handle/999/805
Title: 香港职业训练局的培训模式
Authors: 严新乔
Issue Date: 21-May-2007
Journal: 中国职业技术教育
Abstract: 香港能成为世界主要的贸易和金融中心、国际大都市,其职业教育和职业培训所付出的努力是一个重要因素。笔者通过在港接受培训和考察,了解到香港职业训练局的教育培训运作模式,有许多值得关注的特点。
Keywords: 香港职业训练局
国际大都市
离校生
教育培训机构
专业设置
训练计划
Type: Article
Appears in Collections:Others

Show full item record

Page view(s)

46
checked on Jan 26, 2022

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.