Please use this identifier to cite or link to this item: http://vpet.vtc.edu.hk/dspace/handle/999/806
Title: 香港的职业技术教育与培训
Authors: 沈中伟
应雅泳
Issue Date: 21-Nov-2007
Journal: 中国职业技术教育
Abstract: 香港经济的高速发展,很大程度上得益于发达的职业技术教育与培训,虽然数年前香港就已形成较完善的职业技术教育体系,但随着经济的发展及产业结构的变化,其职教体系也随之不断变化。本文介绍了香港职业技术教育的概况及管理体制,并从经济发展与香港职业技术教育关系的新视角,着重分析回归后香港人力资源开发的发展方向,也就香港职业技术教育的理念及办学模式作了较详细的归纳与总结。
Keywords: 香港
职业技术教育与培训
Type: Article
Appears in Collections:Others

Show full item record

Page view(s)

61
checked on Jan 26, 2022

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.