Please use this identifier to cite or link to this item: http://vpet.vtc.edu.hk/dspace/handle/999/851
Title: 美国及香港物业管理职业资格制度考察报告
Authors: 陆克华
Issue Date: 2004
Journal: 中国物业管理
Abstract: 《物业管理条例》第三十三条规定:“从事物业管理的人员应当按照国家有关规定,取得职业资格证书。”2004年3月,由建设部人事教育司、住宅与房地产业司、建设部执业资格注册中心、中国物业管理协会以及地方同志组成的中国代表团,赴美国及香港地区,就两地的物业管理职业资格制度进行了为期两周的考察活动。现将《美国及香港物业管理职业资格制度考察报告》刊登如下,以飨读者。
Keywords: 职业资格制度
考察报告
管理从业人员
资格考试
房地产管理
Type: Article
Appears in Collections:Qualifications and Competency

Show full item record

Page view(s)

89
checked on Feb 21, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.