Please use this identifier to cite or link to this item: http://vpet.vtc.edu.hk/dspace/handle/999/856
Title: 香港高等职业教育的改革发展及经验
Authors: 王学风
Issue Date: 2001
Journal: 教育与职业
Abstract: 今日的香港,经济繁荣、政治稳定、成为世界贸易、金融中心之一,具有”东方之珠”的美誉。考察香港经济腾飞的历史过程,我们会看到,促使香港经济的繁荣与成功,有各种主客观因素。但是适时地发展职业教育,特别是高等职业教育,促进教育与经济发展的良性循环,则是它在成功之路上采取的一项教育发展的重大战略决策。
Keywords: 高等职业教育
职业技术人才
职业训练
教育发展
工业学院
Type: Article
Appears in Collections:History

Show full item record

Page view(s)

97
checked on Apr 23, 2024

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.